5. nap

Elérkeztünk a X. jubileumi Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny feléhez. A versenyző csapatok és a szervezők is elégedettek, hiszen még sok idő van hátra, de már most jelentős eredményeket ért el a verseny.

Több olyan csapat van, amelynek a 150 kilogramm összsúlyt már meghalatda az összfogása, sőt, olyan is van akinek a 180 kilogrammot érte el. A verseny felénél megállapítani azt, hogy a nyertes csapat minimum 180 kilogramm összsúllyal áll majd a dobogóra, ami azt jelenti, hogy az átlagfogás 18 kg, az egy nagyhalas versenynél okot ad az elégedettségre mind versenyzői mind szervezői oldalról.

Az időjárás az elmúlt napokban próbára tette a versenyzőket, de az előrejelzések szerint kellemesebb hőmérséklet és enyhébb szél várható a verseny második felében.

29 db 20+os kifogott hallal büszkélkedhet a verseny, a rekordot még mindig a Badacsony Bányász strandon kifogott 26.550 grammos tőponty tartja. Az eddig  kifogott halak súlya elérte a 10 tonnát, ehhez több mint 800 kifogott hal kellett.

A verseny teljes ideje alatt érdemes követni a közösségi oldalainkat és az NBBH hivatalos honlapját is ahol folyamatosan jelentkezünk friss információkkal, nyereményjátékokkal.

X. NBBH – 5. nap – videó összefoglaló

Megosztás

Facebook

Instagram

[profilegrid_login]