Kapcsolat

Az NBBH-n minden a legnagyobb balatoni pontokról szól.

A 2024-as versenyen a 5 legnagyobb, minimum 12 kg súlyú hal összsúlya alapján hirdetnek majd győztest.

Ilyen kritériumok mellett lehetetlen lenne ilyen sok számára kiegyenlített versenyt rendezni másik tavon. Ez a Balaton és a halgazdálkodásért felelős szakemberek érdeme.

A Balaton a világ legszebb tava és egyben a világ legjobb pontyos vize lett mára! Hatalmas természeti kincs, aminek az értékeit szeretnénk a versenyünkkel még jobban kiemelni és bemutatni. Fontos tartjuk, hogy a horgászok és a laikusok egyaránt ismerjék, hogy milyen felbecsülhetetlen és egyedi értéket képvisel a Balaton halállománya!

Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy a Balatonon óriás pontyokra horgászni felejthetetlen élményt. Olyan érzés, amit szerintünk a lehető legtöbb embernek meg kell tapasztalnia.

Ezért vagyunk az NBBH a világ leghosszabb gászversenye, ahol minden helyről lehet nyerni! Annak ellenére, hogy a Balaton közép-Európa legnagyobb tava, a kiemelkedően jó helyek száma korlátos. Ezért döntöttünk úgy, hogy csak a magyar nemzetiségű csapatok nevezését fogadjuk be, így biztosítva a részvételi lehetőséget 150-nél is több magyar csapat számára.

“Az NBBH egy igazi horgászünnep, ahol minden a legnagyobb balatoni pontokról szól!”

Kapcsolattartó neve és elérhetősége:

Fülöp Zoltán 0036204462944

[profilegrid_login]