Kapcsolat

Az NBBH-n minden a legnagyobb balatoni pontyokról szól.

A 2023-as versenyen a 10 legnagyobb, minimum 10 kg súlyú hal összsúlya alapján hirdetnek majd győztest.

Ilyen kritériumok mellett lehetetlen lenne ilyen sok csapat számára kiegyenlített versenyt rendezni másik tavon. Ez a Balaton és a halgazdálkodásáért felelős szakemberek érdeme.

A Balaton a világ legszebb tava és egyben a világ legjobb pontyos vize lett mára! Hatalmas természeti kincs, aminek az értékeit szeretnénk a versenyünkkel még jobban kiemelni és bemutatni. Fontosnak tartjuk, hogy a horgászok és a laikusok egyaránt ismerjék fel, hogy milyen felbecsülhetetlen és egyedi értéket képvisel a Balaton halállománya!

Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy a Balatonon óriás pontyokra horgászni felejthetetlen élmény. Olyan érzés, amit szerintünk a lehető legtöbb embernek meg kell tapasztalnia.

Éppen ezért az NBBH a világ leghosszabb horgászversenye, ahol gyakorlatilag bármelyik helyről lehet nyerni! Annak ellenére, hogy a Balaton közép-Európa legnagyobb tava, a kiemelkedően jó helyek száma korlátos. Ezért döntöttünk úgy, hogy csak a magyar nemzetiségű csapatok nevezését fogadjuk be, így biztosítva a részvételi lehetőséget 150-nél is több magyar csapat számára.

“Az NBBH egy igazi horgászünnep, ahol minden a legnagyobb balatoni pontyokról szól!”

[profilegrid_login]