0. nap

Kezdetét vette a X. Jubileumi Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny. A nulladik napon a csapatok regisztrációja után sor került az ünnepélyes megnyitóra, ahol Révfülöp polgármestere, Kondor Géza és a Balatoni Halgazdálkodás Nonprofit Zrt vezérigazgatója, Szári Zsolt is beszédet mondott. A hangulat baráti volt és megható, hiszen a nyitánnyal búcsúra is sor került, a verseny egyik főszervezője, Szamosi Attila a mai naptól kezdve versenyzőként folytatja a pályafutását az NBBH történetében. A 113 csapat ezúttal is sorsolás útján tudta meg, hogy melyik helyszínen teheti próbára saját magát és csalijait a 190 órán át tartó versenyben ami 30 Balaton körüli településen zajlik. A verseny 2022. szeptember 30. 11:00 órától október 8. 9:00 óráig tart. A győztes a 10 legnagyobb hal összsúlya alapján derül majd ki, és idén csak a 9 kg-nál nagyobb halak számítanak majd a versenyben, így minden eddiginél nagyobb kihívások várnak a csapatokra.

A verseny háziasszonya Rátonyi Kriszta, aki egész héten látogatja majd az északi parton horgászó csapatokat és tudósít a fontos eseményekről. A Balaton déli partján versenyző csapatokat pedig Szoják Benedek fogja kérdezni, aki újonnan csatlakozott az NBBH média csapatához.

A rendezvény teljes ideje alatt érdemes követni a közösségi oldalainkat és a verseny hivatalos honlapját is ahol folyamatosan jelentkezünk friss információkkal.

Megosztás

Facebook

Instagram

[profilegrid_login]