2. nap

Október első napja számos csapat versenyének kedvező volt. Már az éjszaka folyamán érkeztek a mérlegelhető, 9 kg-nál nagyobb pontyok, reggelre már 50 csapat büszkélkedhetett értékelhető fogással az északi és a déli parton egyaránt.

Még nem telt el a versenyből 24 óra, de már volt olyan csapat amely teljesítette a fődíjért járó versenybe kerülés kritériumát, kifogott 10 db 9 kg-nál nehezebb halat.

A napi legnagyobb hal díját, az első 20+ hal díját és ezzel a X. NBBH eddigi rekordját is elnyerte a Wave Fishing 2 csapata, akik Ábrahámhegyen egy 22.450 grammos tőpontyot fogtak ki, éjjel 1 óra 25 perckor.

A nap folyamán további 7 db 20+os hal akadt horogra, életre szóló élményt nyújtva ezzel az őket kihorgászó csapatoknak. A naplemente idején közel 200 db mérlegelhető halat tudhattak magukénak a csapatok, amiből csaknem 60 db 15 kilogrammnál nagyobb.

A verseny életében újdonság az NBBH EXTRA, ami naponta jelentkezik a verseny hivatalos facebook oldalán és hasznos tippekkel látja el az érdeklődőket, videó formájában.

Néhány perccel éjfél előtt érkezett az újabb rekord, a Pontycentrum I. csapata fogott ki egy 26.550 grammos tőpontyot Badacsonyban.

A verseny állásáról percről percre értesülhet minden résztvevő és érdeklődő egyaránt, egy új, egyedülálló statisztikai adatokat közlő oldalon:

Emellett természetesen az NBBH hivatalos honlapján a megszokott formában is követhetjük a verseny alakulását és a rendezvény teljes ideje alatt érdemes követni a közösségi oldalainkat is ahol folyamatosan jelentkezünk friss információkkal, nyereményjátékokkal.

X. NBBH – 2. nap videó összefoglaló

Megosztás

Facebook

Instagram

[profilegrid_login]